Toimitusehdot

Soveltaminen
Toimitusehtoja sovelletaan Elehuolto Oy:n kuluttaja- ja yritysasiakkaille tuottamiin huoltopalveluihin ja/tai tuoteostoihin.

Palveluiden sisältö
Huolto/korjauspalvelu perustuu Elehuolto Oy:n kanssa sopimuksen tehneen asiakkaan huoltotyöhön, josta veloitetaan asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen hinta.

Sopimuksen sisältö
Osapuolten välille syntyy sopimus, kun asiakas tuo tai lähettää laitteen huoltoon. Allekirjoitettu Huoltolähete on liitettävä tuotteen mukaan. Toimitusehdot tulkitaan automaattisesti luetuiksi, kun sopimus on syntynyt. Mikäli osapuolten välillä on erikseen solmittu kirjallinen sopimus, sovelletaan kyseistä sopimusta liitteineen ensisijaisesti näihin toimitusehtoihin nähden.

Hinnat
Tyyppivioille Elehuolto Oy on määritellyt kulloinkin voimassaolevat hinnat. Hinnat löytyvät Elehuolto Oy:n nettisivuilta.

Toimitus ja maksuehdot
Korjaamme tyyppiviat 1-3 työpäivässä (pois lukien loma-ajat). Muiden korjausten toimitusaikataulu on 1-5 työpäivää. Viivytyksistä pyrimme aina informoimaan asiakasta. Toimitamme tuotteet yksityisille asiakkaille Matkahuollossa bussiennakolla lähipakettina tai bussipakettina sekä tarvittaessa postiennakolla, ja yrityksille toimitamme pääosin laskulla (maksuehto 7 pv netto) ja Matkahuollon jakopakettina (tarkistamme luottotiedot). Toimipaikassamme asioitaessa maksutapa on yksityisasiakkaille pankkikortti tai luottokortti.

Takuu
Korjauksille ja käytetyille vaihtolaitteille annamme pääosin 12 kk:n takuun. Jos tuote ei tule kuntoon, hyvitämme korjauksen hinnan. Vastuumme rajoittuu korjauksen hintaan eli emme vastaa korjausyrityksen mahdollisesti aiheuttamista muista kuluista. Jos tilaat meiltä vaihtolaitteen, varmistathan, että vikadiagnoosi on oikea. Emme ota vastuuta siitä, että vika ei alun perin ollutkaan kyseisessä laitteessa.Tilattuja käytettyjä laitteita emme ota takaisin.

Muutokset ja tietojen luovutus
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan varmistettava kulloinkin voimassa olevat toimitusehdot. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Emme luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Elehuolto Oy (Y-tunnus: 2471859-4)
Lappastentie 1
92140 Pattijoki

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Jussi Österberg
puhelin +358408022063
sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi
Elehuolto Oy:n korjausasiakkaiden ja verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö tai yritys on lähettänyt Elehuolto Oy:lle tuotteita korjattavaksi tai on rekisteröitynyt Elehuolto Oy:n verkkokauppaan.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Elehuolto Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen. Tietoja voidaan käyttää Elehuolto Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Elehuolto Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Elehuolto Oy:n järjestelmässä, johon ei pääse ilman salasanaa.